طرز تهیه باسلوق

طرز تهیه باسلوق

برای دیدن طرز تهیه باسلوق به ادامه مطلب مراجعه کنید...

طرز تهیه باسلوق

مواد لازم : (باسلوق یک نوع شیرینی بسیار اصیل ایرانی می باشد .) نشاسته= 100 گرم شکر= 200 گرم گلاب= نصف لیوان آب سرد= دو لیوان روغن مایع =یک قاشق چایخوری مغز گردو= 100 گرم پودر نارگیل= 150 گرم

طرز تهیه : در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود .وقتی مایع حل شد و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند . سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال گذاسته تا کاملا صفت شود بعد اندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم . بسیار خوش مزه و خوش عطر می باشد

 

نویسنده مطلب: عباس گودرزی

عباس گودرزی

پاسخ دهید

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...